Design címke készítés egyszerűen
Design címke készítés

Design címke készítés ingyen, percek alatt!

Design címke készítés ingyen, percek alatt, 5 lépésben. Startupoknak aranyat érő tipp! Segíts termékeidnek abban, hogy kitűnjenek versenytársaidtól azáltal, hogy létrehozol egy egyedi termékcímkézést, amely elkápráztatja ügyfeleidet.

A címke olyan termékek csomagolása, amelyek információkat osztanak meg a márkáról, a termékről, az összetevőkről, az árról és hasonló dolgokról. A címkéken gyakran vonalkódok is szerepelnek az üzletben történő beolvasáshoz.

Ez könnyű feladat a Visme címke tervezőjével. Ismerd meg, hogyan megy a design címke készítés ingyen, percek alatt, öt egyszerű lépésben.

Design címke készítés 5 lépésben

 1. Jelentkezz be a Visme irányítópultjára, vagy hozz létre egy új fiókot, majd kattints az Új projekt létrehozása elemre.
 2. Az ingyenes címkesablonjainkhoz kattints a Nyomtatható fülre, majd a Címkék elemre kattintva.
 3. Válaszd ki a sablont, majd kezdd meg a színek, képek, ikonok, szöveg és egyebek testreszabását.
 4. Adj hozzá logót és illeszkedjen márkájához az egyszerű márkafelismerés érdekében.
 5. Töltsd le az új címkét nagy felbontású képként, vagy PDF-formátumban nyomtatás céljából.

 

A címke nyomtatás megfelelő, színhű minőségéhez ajánlott egy megbízható nyomdát választani, például olyat, mint a Folprint Zöldnyomda – Címke nyomtatás szolgáltatása.

 

A Label Maker főbb jellemzői

Tervezz címkéket ingyenesen a Visme könnyen használható ingyenes online címkekészítőjével és lenyűgöző tervezési eszközökkel. Tudd meg, hogyan készíthetsz egyedi címkéket gyorsan és egyszerűen a Visme segítségével.

Design címke készítés 5 lépésben

Gyönyörű címkesablonok

Könnyedén hozhatsz létre lenyűgöző, személyre szabott címkéket, ha elkezded pofozgatni a professzionálisan megtervezett címkesablont. Egyszerűen válaszd ki, melyik ingyenes címkesablon tetszik a legjobban, vagy amely leginkább megfelel az igényeidnek, és kezdd el a testreszabást.

 

Készítsd el a címkét

Akár egy címkével kezded, akár egy üres vászonról, teljes mértékben meghatározhatod, hogy hogyan alakul a címke kialakítása. A Visme ingyenes címkekészítő eszköze lehetővé teszi, hogy teljesen egyedi címkét készíts, a színek, fényképek, ikonok, szöveg és egyebek segítségével.

Készítsd el a címkét

Testreszabhatod a címke minden aspektusát, hogy megfeleljen a márkanévnek

A Visme online címkekészítője lehetővé teszi, hogy feltöltsd a márkajelzéssel kapcsolatos információkat, a logóktól a betűtípusokon át a színekig, így tökéletesen illesztheted a címkeszerkezetet akár a vállalat többi márkájához.

Ez segít abban, hogy a hűséges ügyfelek továbbra is felismerjék a termékcímkét és ösztönösen tudják, hogy az a Te vállalkozásodból származnak.

A Label Maker további nagyszerű tulajdonságai

 • Ingyenes címkesablonok a tervezési folyamat elindításához
 • Könnyű drag-and-drop tervezőeszközök
 • Több százezer ikon és fotó közül választhatsz
 • Könnyedén méretezd át a vásznat, hogy bármilyen típusú termékedhez címkéket hozhass létre
 • Adj hozzá saját márkájú betűtípust és színeket, hogy brand-azonos legyen
 • Töltsd le nagy felbontású képként vagy PDF formátumban nyomtatáshoz

 

Oszd meg a címkéd

Befejezted a tervezését, és készen állsz arra, hogy megoszd a világgal? A Visme címkekészítő szoftvere megkönnyíti a címkék mentését és kinyomtatását, hogy elhelyezhessék őket a csomagoláson.

Egyszerűen töltsd le nagyfelbontású képként vagy PDF fájlként, így elküldheted őket egy nyomtatóra, vagy címke nyomtatás céljából a nyomdának és máris kezdheted címkézni a termékeket.