Kazánház Egyetemi Klub
Klubok,  Programok

Kazánház Egyetemi Klub

A Kazánház elsődlegesen „az” egyetemi klub szerepét tölti be a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán. Magát a Kazánház Egyetemi klubot még 2002-ben adták át és azóta is a debreceni egyetemi élet egyik fő központja. 2018-ban a Kazánház egyetemi klub egy nagyobb szabású ráncfelvarráson esett át és egy modern stílusú, minden igényt kielégítő, nívós rendezvényhelyszínné változott.

Tökéletes helyszín egy kis lazulásra, kávézásra, beszélgetésre, azonban workshopokra és hasonló rendezvények szervezésére is kiválóan bevált. A Debreceni Egyetem több karának is régóta szolgáltat jól bevált alapot, a tematikus rendezvényeinek megszervezéséhez.

 

KAZÁNHÁZ CÍME

NYITVA TARTÁS

TELEFON

E-MAIL

WEB

4028 Debrecen Böszörményi út 138. H-CS: 09:00-18:00 06-30-760-3082 info@kazanhazegyetemiklub.hu kazanhaz

 

A Kazánház a családi rendezvényektől kezdve a céges, illetve egyetemi rendezvényeken át kifogástalan helyszínt biztosít számos jeles és hasznos összejövetelnek. A modern kialakításnak köszönhetőn a kazánház kiváló helyszínül szolgál szakmai előadások, konferenciáknak, céges rendezvények (pl: csapatépítő, vacsora) számára

A Kazánház Egyetemi Klubban mér rengeteg hasonló rendezvény került megrendezésre. Példának okáért a Debreceni Egyetem Üzleti Innovációs Klub rendezvényei, illetve a Startup Hét Debrecen rendezvénye, amely Debreceni fiatal vállalkozói és startup-ok számára segítenek az ökoszisztéma megismertetésében, illetve népszerűsítésében.

Ha a Kazánház mellett még más rendezvények, programlehetőségek is érdekelnek kattints át az Egyetem tér közelében található programok menüpontra. Emellett a közelben lévő éttermeket, menzákat és fagyizókat, illetve cukrászdákat is összeszedtük.